Nyhedsbrev

Nyheder fra Dejbjerg Jagtforening

Nyt fra Foreningen

Håndtering af persondata i Dejbjerg Jagtforening

 

Med den nye EU-persondataforordning, der træder i kraft den 25. maj 2018, skal Dejbjerg Jagtforening oplyse om brugen af dine personlige data f.eks. brugernavn eller kontaktoplysninger. Vi ønsker hermed at informere om indsamling og brug af dine personlige oplysninger til brug i vores bestyrelsesarbejde.

Dine personoplysninger vil blive brugt til, at Dejbjerg Jagtforening vil være i stand til at sende dig informationer om arrangementer.

Dejbjerg Jagtforening indsamler og behandler dine personoplysninger på baggrund af foreningens legitime interesse i at behandle data til ovenstående formål.

Oplysningerne indsamles primært fra Danmarks Jægerforbunds medlemsliste.

Dejbjerg Jagtforening opbevarer dine personoplysninger, så længe du er medlem.

Personoplysninger indsamlet i forbindelse med arrangementer, vil blive slettet fra tilmeldingsliste 30 dage efter gennemførelse af arrangementet, medmindre Dejbjerg Jagtforenings bestyrelse vurderer, at det vil være i foreningens/medlemmernes interesse at opbevare dine personoplysninger i en længere periode.

Du kan få yderligere oplysninger om de personoplysninger, som Dejbjerg Jagtforening opbevarer og behandler vedrørende dig, ved at kontakte Dejbjerg Jagtforenings bestyrelse. Derudover har du ret til at gøre indsigelse mod behandlingen af dine personoplysninger, samt at anmode om rettelse af dine personoplysninger. Såfremt du ønsker at rette dine oplysninger, kontakt venligst Danmarks Jægerforbund - persondata@jaegerne.dk og Dejbjerg Jagtforenings bestyrelse. Derudover kan du, såfremt du ønsker at klage over Dejbjerg Jagtforenings behandling af dine personoplysninger, kontakte Datatilsynet.

 

For detaljer omkring hvilke informationer, der bruges til Dejbjerg Jagtforenings arrangementer og bestyrelsesarbejder, se oversigt nedenfor:

 

·         Liste med mobiltelefonnumre opbevares på mobiltelefon i aflåst skab.

·         Medlemsliste downloadet fra Danmarks Jægerforbunds Tillidsmandsnet (slettes efter brug) opbevares i aflåst skab.

    

Såfremt du ikke vil tillade Dejbjerg Jagtforening at gøre brug af ovenstående data, skal du skriftligt foretage en udmeldelse af Dejbjerg Jagtforening. Dejbjerg Jagtforening er ansvarlig for denne aftale

Skriv en ny kommentar: (Klik her)

123hjemmeside.dk
Tegn tilbage: 160
OK Sender...

Villads Mik. | Svar 24.05.2016 18.15

Er der skudt buk eller set om der er nogen rådyr i skoven.

Kp 24.05.2016 18.20

Ja, der blev skudt 1 lille 6'ender 16/5 kl 05,11
Af Karl Peter Nielsen.

Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

22.09 | 19:17

Der er ikke skudt buk i Lyagerplantage i år.

...
10.06 | 01:42

Så er der skudt en lille seksende buk i Lyager torsdag aften kl. 2045.Så jagten er slut.
Vh. Villads Mikkelsen

...
24.05 | 18:20

Ja, der blev skudt 1 lille 6'ender 16/5 kl 05,11
Af Karl Peter Nielsen.

...
24.05 | 18:15

Er der skudt buk eller set om der er nogen rådyr i skoven.

...
Du kan lide denne side